Jump to content


Photo

CM10.1 working on JB OTA


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 sankyou

sankyou

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 152 posts

Posted 08 March 2013 - 05:01 PM

I just wanted to let everyone know that I am running dhacker's CM10 on the OTA JB. He posted this about 12 hrs ago on twitter:

David ‏@dhacker29

Droid Razr XT912 (spyder) CM10.1 kexec (works on any kernel) romslot1 only

Please Login or Register to see this Hidden Content

… Working camera (-flash) and Bluetooth phon

I flashed it along with the 12/12 4.2 gapps package.

It's not perfect but I'll take it for now until the new roms start coming out.

#2 ReSuReKtZ

ReSuReKtZ

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 128 posts

Posted 08 March 2013 - 05:23 PM

I just wanted to let everyone know that I am running dhacker's CM10 on the OTA JB. He posted this about 12 hrs ago on twitter:

David ‏@dhacker29

Droid Razr XT912 (spyder) CM10.1 kexec (works on any kernel) romslot1 only

Please Login or Register to see this Hidden Content

… Working camera (-flash) and Bluetooth phon

I flashed it along with the 12/12 4.2 gapps package.

It's not perfect but I'll take it for now until the new roms start coming out.


whats not working with it? or are there any problems?

#3 txkssnapper

txkssnapper

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 163 posts
  • LocationMichigan
  • Current Device(s):Droid RAZR MAXX HD, tf300t

Posted 08 March 2013 - 05:25 PM

whats not working with it? or are there any problems?

It's looks like it's using kexec to run the ics kernel. This allows the more stable ics cm to run on the JB kernel.

#4 Punk

Punk

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 136 posts
  • LocationOrlando

Posted 08 March 2013 - 06:25 PM

I have been using it for the past day and everything seems to be working. The HD codecs still seem to be missing still as there is a lot of graphical tearing. I would consider it a daily as long as you don't mind the tearing and choppyness.

Sent from my XT912 using Tapatalk 2



#5 mgschill

mgschill

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 08 March 2013 - 08:36 PM

I am on the new OTA JB and flashed this through SS3.11 in Slot 1. Flashed Rom then Gapps, sat on CM boot screen for almost 15 minutes before I gave up and reset back to stock. Any ideas why this happened?

#6 Punk

Punk

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 136 posts
  • LocationOrlando

Posted 08 March 2013 - 09:15 PM

Try installing CM10.1 first (let it boot) and then try installing gapps (the

Please Login or Register to see this Hidden Content

version for CM10.1). Not sure if this will fix it, but give it a shot. And if still a no go, delete the partition and recreate.

Cheers

#7 cmh714

cmh714

    Tech Service & Beyond

  • Smod
  • 2,752 posts
  • LocationSoCal
  • Current Device(s):Razr Maxx HD

Posted 08 March 2013 - 09:17 PM

Try installing CM10.1 first (let it boot) and then try installing gapps (the

Please Login or Register to see this Hidden Content

version for CM10.1). Not sure if this will fix it, but give it a shot. And if still a no go, delete the partition and recreate.

Cheers


This is what I did on the Xmas leak

#8 mgschill

mgschill

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 09 March 2013 - 09:51 AM

This worked. I let CM boot, then went in and flashed the latest gapps. My issue may have been related to not allowing the Rom to boot alone first, OR it may have been that I was using the 12/12 gapps. Either way I am up and running. I'm glad to have another option to run along with the OTA JB. Thanks! Wonder how long it will be before we see Rom's popping up that will run off of the OTA :)

#9 cmh714

cmh714

    Tech Service & Beyond

  • Smod
  • 2,752 posts
  • LocationSoCal
  • Current Device(s):Razr Maxx HD

Posted 09 March 2013 - 09:53 AM

This worked. I let CM boot, then went in and flashed the latest gapps. My issue may have been related to not allowing the Rom to boot alone first, OR it may have been that I was using the 12/12 gapps. Either way I am up and running. I'm glad to have another option to run along with the OTA JB. Thanks! Wonder how long it will be before we see Rom's popping up that will run off of the OTA :)


They will start coming soon....days is my guess
  • mgschill likes this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users