Jump to content


Photo

[Solved] JB 4.1.2 root error


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Softspizzle

Softspizzle

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 16 March 2013 - 05:32 AM

I have seen similar errors but no definite answers...I can't get passed step one...please help


Having problems getting it to work. MTP mode, usb debugging on. This is what I get: [*]
[*] Razr Blade: Motorola Droid Razr 4.1Root Exploit (Windows version)
[*] by Dan Rosenberg (@djrbliss)
[*]
[*] Thanks to p3droid for assistance in testing.
[*]
[*] Note: this will not work on Razr HD, Razr M, etc.
[*]
[*] Before continuing, ensure USB debugging is enabled, that you
[*] have the latest Motorola drivers installed, and that your phone
[*] is connected via USB.
[*]
[*] Please carefully follow any instructions provided in the exploit.
[*]
[*] Press enter to root your phone...
Press any key to continue . . .
[*]
[*] Waiting for device...
* daemon not running. starting it now *
* daemon started successfully *
[*] Device found.
[*] Phase one...
link failed Cross-device link
[*] Rebooting device...
[*] Waiting for phone to reboot.
[*] Phase two...
/system/bin/sh: cat: /data/data/com.motorola.contextual.fw/files/DataClearJarDex
.jar: Permission denied
[*] Complete the following steps on your device:
[*] 1. Open the Smart Actions application.
[*] 2. Select "Get Started".
[*] 3. Select "Battery Saver".
[*] 4. Select "Save".
[*] 5. Press the Home button.
[*]
[*] Press enter here once you have completed the above steps.
Press any key to continue . . .
3 KB/s (3477 bytes in 1.000s)
/system/bin/sh: can't create /data/data/com.motorola.contextual.fw/files/DataCle
arJarDex.jar: Permission denied
[*] Rebooting device...
[*] Waiting for phone to reboot.
[*] Phase three (this will take a minute)...
failed on '/data/logger' - Permission denied
mkdir failed for /data/logger, File exists
Unable to chmod /data/logger: Operation not permitted
link failed File exists
[*] Rebooting device...
[*] Waiting for phone to reboot.
[*] Phase four...
5758 KB/s (91992 bytes in 0.015s)
3653 KB/s (1867568 bytes in 0.499s)
3594 KB/s (574184 bytes in 0.155s)
3997 KB/s (63838 bytes in 0.015s)
[*] Cleaning up...
/system/bin/sh: su: not found
/system/bin/sh: can't create /data/data/com.motorola.contextual.fw/files/DataCle
arJarDex.jar: Permission denied
[*] Rebooting...
[*] Exploit complete!
[*] Press any key to exit.
Press any key to continue . . . Any ideas? Thanks


#2 Memnoch73

Memnoch73

    ~The Devil~

  • Smod
  • 5,014 posts
  • Google+:memnoch73@gmail.com
  • LocationRochester, NY
  • Current Device(s):Moto X (2014)

Posted 16 March 2013 - 06:01 AM

Did you clear data in the Smart actions app??

Bluesig3_zpsfd248ca4.png

 


#3 Softspizzle

Softspizzle

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 16 March 2013 - 06:05 AM

I have cleared the SA data and it still gives me the link failed cross device.....any other suggestions...I have followed all of the other directions to the t. I don't know what it could be. Thanks for responding.

#4 Memnoch73

Memnoch73

    ~The Devil~

  • Smod
  • 5,014 posts
  • Google+:memnoch73@gmail.com
  • LocationRochester, NY
  • Current Device(s):Moto X (2014)

Posted 16 March 2013 - 06:14 AM

This is a strange error that I have never seen before. Maybe a bad download?? Try to re-download. Try rebooting pc before try again. Are you using the USB cable that came with the phone?? Try a different usb port.

Bluesig3_zpsfd248ca4.png

 


#5 Softspizzle

Softspizzle

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 16 March 2013 - 06:16 AM

I will try all of that and let you know the results

#6 Softspizzle

Softspizzle

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 16 March 2013 - 06:31 AM

Ok I have done everything ... I made sure everything was followed to the t....and Im still getting the error. I have found this error all over the net so I am not the only one but I cant figure out what could be causing it. AHHHH Thanks for trying.

#7 Memnoch73

Memnoch73

    ~The Devil~

  • Smod
  • 5,014 posts
  • Google+:memnoch73@gmail.com
  • LocationRochester, NY
  • Current Device(s):Moto X (2014)

Posted 16 March 2013 - 06:38 AM

Hmm... that sucks man. At this point I would suggest using the new Utility to fastboot back to stock JB. That should clear out any problems you have. Then I would root first thing after setting up the phone and clearing data from Smart actions.

Bluesig3_zpsfd248ca4.png

 


#8 Softspizzle

Softspizzle

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 16 March 2013 - 06:40 AM

do you have link for that utility

#9 Memnoch73

Memnoch73

    ~The Devil~

  • Smod
  • 5,014 posts
  • Google+:memnoch73@gmail.com
  • LocationRochester, NY
  • Current Device(s):Moto X (2014)

Posted 16 March 2013 - 06:41 AM

Please Login or Register to see this Hidden Content

you go :D
  • Softspizzle likes this

Bluesig3_zpsfd248ca4.png

 


#10 Softspizzle

Softspizzle

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 6 posts

Posted 16 March 2013 - 07:50 AM

thank you for your help. I now have a rooted droid razr ... thanks for all your help...if you have somewhere I can donate I would be more than happy to.
  • Memnoch73 likes this

#11 Memnoch73

Memnoch73

    ~The Devil~

  • Smod
  • 5,014 posts
  • Google+:memnoch73@gmail.com
  • LocationRochester, NY
  • Current Device(s):Moto X (2014)

Posted 16 March 2013 - 07:54 AM

thank you for your help. I now have a rooted droid razr ... thanks for all your help...if you have somewhere I can donate I would be more than happy to.


You're welcome. Glad you got it going. Donations to the site are always welcome. Link is on the main page.

Bluesig3_zpsfd248ca4.png

 


#12 Richio

Richio

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Current Device(s):Droid XT912

Posted 03 May 2016 - 09:36 PM

I had the same errors as Softspizzle, but I just figured out the key to this problem.
Rooting Droid Razr XT912   4.1.2
 
What I did...  
(Some may be unnecessary, but I wanted to cover all bases.)
Uninstalled Droid virus protection in case it might prevent something.
Cleared the data for Smart Actions
In Developer Options turned on USB debugging.
Charged the phone 100%
Connected the original Droid USB cable
*****HERE'S THE KEY*****
(From what I understand, system updates from Motorola discontinued the usual way to set USB to "charge only".)
So...
Pulled down the notices from the top of screen
Selected the notice that phone was connected as mass storage.
Selected that the phone be connected as a camera.
************************
On the computer: Dropped my Razr_Blade folder into the root directory of my C drive.
Started Administrator Command Prompt from the StartMenu
"CD C:/razr_blade"
"run.bat"
Followed the instructions in the batch file being run.
 
Super User is there!!! Yippee!





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users