Jump to content


Photo

[ROOT] Motochopper: {WARNING: No longer works on newer builds}


  • This topic is locked This topic is locked
761 replies to this topic

#161 livinginkaos

livinginkaos

    I don't know what I'm doing anymore.....

  • Administrator
  • 11,507 posts
  • Google+:Hangouts - livinginkaos@gmail.com
  • LocationOregon
  • Current Device(s):Droid Turbo / LG G3 / Galaxy S5 / HTC One M8 / Razr HD Dev / HTC EVODesign on FreedomPop / Chromecast / Samsung Tab Pro 12.2 / Lenovo Win8 Tab / Eee Slate / '13 Nexus 7 / Asus TF300 / Galaxy Tab 2 / Iconia Tab A500

Posted 27 April 2013 - 05:46 AM

If you do an adb devices and it shows two or more when only your phone is connected, then there is an emulator running like blue stacks, eclipse or others.

b2wvCBn.png

Sig by livinginkaos
Droid Turbo / LG G3 / Galaxy S5 / HTC One M8 / Razr HD Dev / HTC EVODesign on FreedomPop / Chromecast / Samsung Tab Pro 12.2 / '13 Nexus 7 / Lenovo Win8 Tab / Asus TF300 / Eee Slate / Galaxy Tab 2 / Iconia A500


#162 tmyinc

tmyinc

    Resident Insomniac

  • News Writer
  • PipPipPipPip
  • 1,276 posts
  • Twitter:TMYINC
  • LocationPA
  • Current Device(s):Razr M, GN2, Nexus 10

Posted 27 April 2013 - 06:09 AM

It doesn't look like a multiple emulator issue by the failure though. Most of the time you will see the multiple emulator issue before it says device found. Sounds like you need to delete everything out of your /data/local/tmp folder and try again. Might have rooted before and the clean up process did not remove the exploit app. Worst case scenario is you need to do a factory data reset.



#163 livinginkaos

livinginkaos

    I don't know what I'm doing anymore.....

  • Administrator
  • 11,507 posts
  • Google+:Hangouts - livinginkaos@gmail.com
  • LocationOregon
  • Current Device(s):Droid Turbo / LG G3 / Galaxy S5 / HTC One M8 / Razr HD Dev / HTC EVODesign on FreedomPop / Chromecast / Samsung Tab Pro 12.2 / Lenovo Win8 Tab / Eee Slate / '13 Nexus 7 / Asus TF300 / Galaxy Tab 2 / Iconia Tab A500

Posted 27 April 2013 - 06:14 AM

True - another option is to just flash system.img
  • tmyinc likes this

b2wvCBn.png

Sig by livinginkaos
Droid Turbo / LG G3 / Galaxy S5 / HTC One M8 / Razr HD Dev / HTC EVODesign on FreedomPop / Chromecast / Samsung Tab Pro 12.2 / '13 Nexus 7 / Lenovo Win8 Tab / Asus TF300 / Eee Slate / Galaxy Tab 2 / Iconia A500


#164 raetza

raetza

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Current Device(s):RAZR M

Posted 28 April 2013 - 04:31 PM

Fantastic :)  I'd hoped that a ROOT method would be found and created for 4.1.2.  I love my RAZR M ... and the only ROOT previously available required doing a factory reset.  Thanks Dan!



#165 StevenLawyer

StevenLawyer

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • LocationNew Virginia, IA
  • Current Device(s):Razr Maxx

Posted 30 April 2013 - 04:18 AM

Does anyone know whether this exploit will work with the Razr M's sibling, the US Cellular Electrify M?



#166 Beanerman

Beanerman

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 23 posts
  • Current Device(s):RazrM

Posted 30 April 2013 - 06:20 PM

Can't hurt to try Steven. Just make sure your battery is charged and let us know if it works.

Sent from my XT907 using Tapatalk 2

#167 dojiStar

dojiStar

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 30 April 2013 - 06:48 PM

A big thanks from me too!!!!  :)



#168 kayfaz

kayfaz

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Current Device(s):mb886

Posted 01 May 2013 - 11:14 AM

Thakssss the bestsssss

#169 kayfaz

kayfaz

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 6 posts
  • Current Device(s):mb886

Posted 01 May 2013 - 11:16 AM

I have a 912 and xt xt 926 want only work in gsm and cdma is clear this can be??? but quedarian in 3g or 4g

#170 Dwmckeith

Dwmckeith

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • LocationMichigan
  • Current Device(s):Droid Razr M

Posted 01 May 2013 - 12:13 PM

I'm really excited to try this. Ever since I got my razr m I have been looking all over for a working root, the last two wouldn't do anything. Thank you so very much, can't wait to be in control of my phone again.

#171 howarde

howarde

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 02 May 2013 - 05:08 AM

My device is rooted, I can go into terminal emulator, and use "su" and get a prompt "root@vanquish:/ #" so I have root, but I'm unable to update the SU binaries from the superuser app.  Any ideas?



#172 Memnoch73

Memnoch73

    ~The Devil~

  • Smod
  • 4,939 posts
  • Google+:memnoch73@gmail.com
  • LocationRochester, NY
  • Current Device(s):Moto X (2014)

Posted 02 May 2013 - 05:19 AM

My device is rooted, I can go into terminal emulator, and use "su" and get a prompt "root@vanquish:/ #" so I have root, but I'm unable to update the SU binaries from the superuser app.  Any ideas?

 

I remember someone solved this by downloading a different SU app from the Play Store. Then trying again to update in the first app and letting the 2nd app give the 1st app SU permission. It would then update the Binary. Then you can uninstall which ever one you don't want. Hope that make sense. Lol...


  • livinginkaos likes this

Bluesig3_zpsfd248ca4.png

 


#173 howarde

howarde

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 02 May 2013 - 05:34 AM

Any suggestions for a different SU app?  I can't get the prompt to even ask for SU permissions for the apps.  I have apps in my Superuser list with the ChainsDD superuser app.

 

Also btw, if I ADB Shell, I can su as well, but I can't just update the binaries to the latest.  



#174 Memnoch73

Memnoch73

    ~The Devil~

  • Smod
  • 4,939 posts
  • Google+:memnoch73@gmail.com
  • LocationRochester, NY
  • Current Device(s):Moto X (2014)

Posted 02 May 2013 - 05:38 AM

Please Login or Register to see this Hidden Content


Bluesig3_zpsfd248ca4.png

 


#175 howarde

howarde

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 02 May 2013 - 05:59 AM

Yeah... I tried SuperSU.

 

I get "The SU binary needs to be updated.  Continue?"

 

Which leaves me where I started.  Unable to update the binary.  :(



#176 Memnoch73

Memnoch73

    ~The Devil~

  • Smod
  • 4,939 posts
  • Google+:memnoch73@gmail.com
  • LocationRochester, NY
  • Current Device(s):Moto X (2014)

Posted 02 May 2013 - 06:04 AM

Hmm... download  

Please Login or Register to see this Hidden Content

 and see if it says you have root.


Bluesig3_zpsfd248ca4.png

 


#177 howarde

howarde

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 02 May 2013 - 06:09 AM

Yeah.  This is saying, "No"

 

But Titanium Backup says, "yes" it's rooted.  So, do I un-root and then try this motochopper again?  

 

BTW - thanks for the help.  



#178 Memnoch73

Memnoch73

    ~The Devil~

  • Smod
  • 4,939 posts
  • Google+:memnoch73@gmail.com
  • LocationRochester, NY
  • Current Device(s):Moto X (2014)

Posted 02 May 2013 - 06:20 AM

Yeah try that. For some reason you are not fully rooted.


Bluesig3_zpsfd248ca4.png

 


#179 howarde

howarde

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 02 May 2013 - 06:32 AM

Yeah.  That did the trick.  Thanks again!


  • Memnoch73, livinginkaos and shane1 like this

#180 Memnoch73

Memnoch73

    ~The Devil~

  • Smod
  • 4,939 posts
  • Google+:memnoch73@gmail.com
  • LocationRochester, NY
  • Current Device(s):Moto X (2014)

Posted 02 May 2013 - 06:36 AM

Yeah.  That did the trick.  Thanks again!

 

Glad to hear it man!!


  • shane1 likes this

Bluesig3_zpsfd248ca4.png

 



11 user(s) are reading this topic

0 members, 11 guests, 0 anonymous users