Jump to content


Photo

[ROM][Razr-GSM][4.1.2] Wizzed Bean RLS2- Clean, Fast Light


  • Please log in to reply
47 replies to this topic

#31 Rootuser94

Rootuser94

    Touchwiz Overlord

  • Developer
  • 1,019 posts
  • Twitter:@Rootuser94
  • Google+:scott.breen221@gmail.com
  • LocationPA
  • Current Device(s):Galaxy S3, Galaxy Note 10.1, Droid Bionic, Droid X

Posted 31 December 2012 - 08:23 PM

With this rom, the buttons aren't lighting up
Any fix for this?

Try toggling your auto brightness

Sent from my XT875 using Tapatalk 2

Posted Image

Join the Deviant Development Community Online

Facebook - Like/Join us! ||| Donate - If you appreciate my hard work! ||| Twitter - follow me! |||

Posted Image Posted Image Posted Image


#32 vampire444

vampire444

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 01 January 2013 - 03:08 AM

Try toggling your auto brightness

Sent from my XT875 using Tapatalk 2


That worked, thanks (:

Ne problem -.-

I keep getting the same SMS sent to me every like 5 minutes...is that the rom or the service provider that i'm with

#33 Rootuser94

Rootuser94

    Touchwiz Overlord

  • Developer
  • 1,019 posts
  • Twitter:@Rootuser94
  • Google+:scott.breen221@gmail.com
  • LocationPA
  • Current Device(s):Galaxy S3, Galaxy Note 10.1, Droid Bionic, Droid X

Posted 01 January 2013 - 06:42 AM

Its your carrier

Sent from my GT-N8013 using Tapatalk HD

Posted Image

Join the Deviant Development Community Online

Facebook - Like/Join us! ||| Donate - If you appreciate my hard work! ||| Twitter - follow me! |||

Posted Image Posted Image Posted Image


#34 vampire444

vampire444

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 01 January 2013 - 02:23 PM

Its your carrier

Sent from my GT-N8013 using Tapatalk HD


Thanks, it eventuelly stopped (:

Awesome rom and thanks for all the quick responces!! :D

#35 vampire444

vampire444

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 01 January 2013 - 06:15 PM

Sorry to be a pain In the bum, but on games like gta and naught, the sound seems to be crackling and breaking, is there a fix for this?

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

#36 Shubdya

Shubdya

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Posted 02 January 2013 - 07:17 PM

Hey is the video recording at HD because in my case it sucks very badly......Recording some where at 360p.............Any fix for this and even the WIFI tethering seems not working

#37 Rootuser94

Rootuser94

    Touchwiz Overlord

  • Developer
  • 1,019 posts
  • Twitter:@Rootuser94
  • Google+:scott.breen221@gmail.com
  • LocationPA
  • Current Device(s):Galaxy S3, Galaxy Note 10.1, Droid Bionic, Droid X

Posted 03 January 2013 - 09:10 PM

ROm and OP updated to version RLS2. Its not tested so let me know if it boots!
  • vampire444 likes this

Posted Image

Join the Deviant Development Community Online

Facebook - Like/Join us! ||| Donate - If you appreciate my hard work! ||| Twitter - follow me! |||

Posted Image Posted Image Posted Image


#38 alejandroide

alejandroide

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 06 January 2013 - 05:26 PM

hello fellows i got this message"error in /sdcard/wizzed beanStatus 7" when installing the rom and when i try to boot on the rom the razr go to a black screen and then reboot.

i know i did something wrong but i dont know what, i followed the instruccions but maybe im missing something.
hope someone will know how to fix this.

#39 fchiroldes

fchiroldes

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 08 January 2013 - 06:47 AM

Hi, i have an issue with the ringtones for calls and notifications, only have 2 options, There's a way to fix it?

thank you!

#40 vampire444

vampire444

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 08 January 2013 - 06:49 AM

Hi, i have an issue with the ringtones for calls and notifications, only have 2 options, There's a way to fix it?

thank you!


I don't know how to fix this, but they come and go on my phone when i restart it

#41 Rootuser94

Rootuser94

    Touchwiz Overlord

  • Developer
  • 1,019 posts
  • Twitter:@Rootuser94
  • Google+:scott.breen221@gmail.com
  • LocationPA
  • Current Device(s):Galaxy S3, Galaxy Note 10.1, Droid Bionic, Droid X

Posted 08 January 2013 - 11:55 AM

I don't know how to fix this, but they come and go on my phone when i restart it

Maybe try wiping cache and dalvik and clearing the phone app data

Posted Image

Join the Deviant Development Community Online

Facebook - Like/Join us! ||| Donate - If you appreciate my hard work! ||| Twitter - follow me! |||

Posted Image Posted Image Posted Image


#42 mauricekoller

mauricekoller

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 28 January 2013 - 05:23 AM

Hey i'm now too running this awesome ROM on my Razr. But i have a few problems...
1. The thing with the Keyboard: there are two keyboards and only one works but if i change language to german, english and french(need that!) it crashes always. Is there a fix? :)
2. Gallery: ofte, there are no photos in the stock rom gallery(they appear normaly when i reboot). Can i change this? It sucks to need a restart for get Gallery working.
3. Clock(Alarm): If i want to use musik as Alarm-Signal it says that a file manager is missing. What file manager is that? I really want to use Musik for Alarm.
I think thats it so far :D

#43 Shubdya

Shubdya

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Posted 01 February 2013 - 07:51 PM

hey my phone is getting locked in landscape if I flash any 4.2 gapps ......and even sound engine given by AC!D............Please help........I wanna use this rom as daily usable rom :(

#44 Rootuser94

Rootuser94

    Touchwiz Overlord

  • Developer
  • 1,019 posts
  • Twitter:@Rootuser94
  • Google+:scott.breen221@gmail.com
  • LocationPA
  • Current Device(s):Galaxy S3, Galaxy Note 10.1, Droid Bionic, Droid X

Posted 02 February 2013 - 06:22 PM

hey my phone is getting locked in landscape if I flash any 4.2 gapps ......and even sound engine given by AC!D............Please help........I wanna use this rom as daily usable rom :(

Why do you need to flash 4.2 gapps, there's already some in the rom..

Posted Image

Join the Deviant Development Community Online

Facebook - Like/Join us! ||| Donate - If you appreciate my hard work! ||| Twitter - follow me! |||

Posted Image Posted Image Posted Image


#45 Shubdya

Shubdya

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Posted 02 February 2013 - 09:19 PM

I tried 4.2 Gapps since the recording is not being done in HD its in 3gp mode and also the AC!D installation causing the phone to get locked in landscape mode

#46 cervmi

cervmi

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 06 February 2013 - 01:57 AM

Hello,
does anyone have data connectivity problem? When I open list of Access Point names, it is empty. And when i try to add new and save, it is not saved and doesn't appear in the list.
I have same problem also in other ROMs (CM,AOKP).
Can you please help me, if you have any suggestions?

Thanks
Michal

#47 Shubdya

Shubdya

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Posted 06 February 2013 - 02:27 AM

Cervmi:

Just reboot after saving APN (although if you don't see it saved), if it still doesn't work go to mobile network options and untick the two boxes (get OEAM telephony code & get IMSI), then set APN, save it and reboot.
  • cervmi likes this

#48 Shubdya

Shubdya

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 17 posts

Posted 10 March 2013 - 05:50 AM

@Rootuser29: Gotcha, the problem of phone getting locked is in malfunctioning HDMI jack...........checked with kernel switch observer...showing HDMI connected where it isnt....causing phone to be locked in landscape mode.........................Buddy please help me ...........really pissed off with this bug......Phone out of warranty so even cant replace




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users