Jump to content


Photo
- - - - -

Oddly bricked need help


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Gblake13

Gblake13

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Current Device(s):Droid razr m XT907

Posted 28 October 2014 - 06:42 PM

I have a RAZR HD xt926 was running jbbl paranoid android, am unlocked and have the correct term recovery. Was browsing in Chrome when my screen went black I rebooted and got the M logo and nothing else. Went into recovery to find out I had no os loaded it failed at a restore. I turned to realize and went into fast boot and it failed cause it was unable to read aboot. Can anyone help fix and possibly explain what happened?

#2 SamuriHL

SamuriHL

    Android Warrior

  • Smod
  • 39,321 posts
  • Current Device(s):Pixel XL

Posted 28 October 2014 - 08:29 PM

Sounds very much like a hardware failure to me.

Sent from my SM-P600 using Tapatalk


5uWEQs7.jpg

 

Non potest esse nisi unus

 


#3 Gblake13

Gblake13

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 12 posts
  • Current Device(s):Droid razr m XT907

Posted 29 October 2014 - 04:23 PM

That was a thought I had. But what part? And is there any test I can do for it? I'm bummed I had to go back to my razr m

Sent from my DROID RAZR M



#4 SamuriHL

SamuriHL

    Android Warrior

  • Smod
  • 39,321 posts
  • Current Device(s):Pixel XL

Posted 29 October 2014 - 04:38 PM

No idea.  My guess would be motherboard but I really can't say for sure.


5uWEQs7.jpg

 

Non potest esse nisi unus

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users