Jump to content


Photo

Moto Droid Razr screen blank


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 dlw

dlw

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • LocationAmboy, WA
  • Current Device(s):xt926

Posted 17 April 2015 - 12:57 PM

Since there is no screen, do not know what phone this is except that it is a Razr of some form. But, not an xt926M.

You can hear the phone boot up, but, no Moto logo or anything else.

What happened:

Me being the idiot I am, tried to use the 'front' assembly of this phone on another to see if that was the problem with the other one.

It wasn't, but, that's another story.

Now, this phone's screen is black after booting up. As stated above, you can hear the phone boot up.

The little black 'lock' on the wider cable is missing after so many times installing the cable.

Both cables fit nicely, but, no screen.

Could the loss of the little black strip be causing this?

Surely the LCD didn't go out because of this. It was fine before.

 

Any ideas appreciated.



#2 livinginkaos

livinginkaos

    I don't know what I'm doing anymore.....

  • Administrator
  • 15,038 posts
  • Google+:Hangouts - livinginkaos@gmail.com
  • LocationOregon
  • Current Device(s):Samsung S8+ / Pixel XL 128gb / iPhone 7+ 256gb / iPad Pro 12.9" / Samsung Chromrbook Plus / Pixel C / Nexus 6p 128gb / Nexus 6 / Nexus 6 on Fi / Nexus 9 / Moto 360^2 / Nvidia Shield TV Pro / Nvidia Shield Tablet / HTC EVODesign on FreedomPop / Chromecast / Surface Pro 3 i7 / Samsung Tab Pro 12.2 / Lenovo Win8 Tab / Eee Slate / '13 Nexus 7

Posted 17 April 2015 - 01:19 PM

The model number is usually stamped on the back at the bottom in a very hard to read shade of color.. Screen connections are not necessarily universal. It is possible you popped it putting it on the other device.


Sent from my iPhone 6 plus
  • johnthehillbilly likes this

b2wvCBn.png

Sig by livinginkaos
Samsung S8+ / Pixel XL 128gb / iPhone 7+ 256gb / iPad Pro 12.9" / Samsung Chromrbook Plus / Pixel C / Nexus 6p 128gb / Nexus 6 / Nexus 6 on Fi / Nexus 9 / Moto 360^2 / Nvidia Shield TV Pro / Nvidia Shield Tablet / HTC EVODesign on FreedomPop / Chromecast / Surface Pro 3 i7 / Samsung Tab Pro 12.2 / Lenovo Win8 Tab / Eee Slate / '13 Nexus 7


#3 dlw

dlw

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • LocationAmboy, WA
  • Current Device(s):xt926

Posted 17 April 2015 - 02:13 PM

I thought that also. However, they were both xt926's.



#4 livinginkaos

livinginkaos

    I don't know what I'm doing anymore.....

  • Administrator
  • 15,038 posts
  • Google+:Hangouts - livinginkaos@gmail.com
  • LocationOregon
  • Current Device(s):Samsung S8+ / Pixel XL 128gb / iPhone 7+ 256gb / iPad Pro 12.9" / Samsung Chromrbook Plus / Pixel C / Nexus 6p 128gb / Nexus 6 / Nexus 6 on Fi / Nexus 9 / Moto 360^2 / Nvidia Shield TV Pro / Nvidia Shield Tablet / HTC EVODesign on FreedomPop / Chromecast / Surface Pro 3 i7 / Samsung Tab Pro 12.2 / Lenovo Win8 Tab / Eee Slate / '13 Nexus 7

Posted 18 April 2015 - 05:30 PM

Oh, I apologize. I assumed they were differing devices from how I read what you wrote. I'm not sure about the black strip. It is possible that it provides a grounding.


Sent from my iPhone 6 plus

b2wvCBn.png

Sig by livinginkaos
Samsung S8+ / Pixel XL 128gb / iPhone 7+ 256gb / iPad Pro 12.9" / Samsung Chromrbook Plus / Pixel C / Nexus 6p 128gb / Nexus 6 / Nexus 6 on Fi / Nexus 9 / Moto 360^2 / Nvidia Shield TV Pro / Nvidia Shield Tablet / HTC EVODesign on FreedomPop / Chromecast / Surface Pro 3 i7 / Samsung Tab Pro 12.2 / Lenovo Win8 Tab / Eee Slate / '13 Nexus 7





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users