Jump to content


Photo

Auto update problem


Best Answer dlw , 17 April 2015 - 12:25 PM

All better now... Thanks, again.

Go to the full post


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 dlw

dlw

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • LocationAmboy, WA
  • Current Device(s):xt926

Posted 17 April 2015 - 12:03 AM

Inadvertently pressed install on the update screen.

Now during boot up, the boot system goes to TWRP and halts.

Is this the correct way to install the auto update?

Or, is TWRP being installed causing a problem?

 



#2 RikRong

RikRong

    Cap'n Slow

  • Superuser
  • 2,116 posts
  • Twitter:@rlongjr80
  • LocationSoCal
  • Current Device(s):Moto X Pure 2015 / N7 2013 / RazrM

Posted 17 April 2015 - 02:34 AM

TWRP being installed is the issue. You'll need to restore to stock, then OTA, or just upgrade via FXZ.
  • johnthehillbilly likes this

R. Long: Nexus 5 on Carbon / Slimmed N7 2013 / RazrM stock KK

 


#3 johnthehillbilly

johnthehillbilly

    Gear jammin' S-Mod

  • Smod
  • 6,470 posts
  • Twitter:@johnhillbilly
  • Google+:http://goo.gl/ColUJ .. johnthehillbilly@gmail.com
  • LocationSomewhere between here, and there...
  • Current Device(s):unlocked RAZR HD (xt926)... RAZR (xt912)

Posted 17 April 2015 - 04:58 AM

If you want the update..... "Install" it via house of moto (same method you used to "install" the .10 version so you could unlock :):)
  • RikRong likes this

Feeding my android addiction......... one phone at a time.....

jhf.png

If you are feeling generous and would like to buy me a drink.... coffee :)


#4 dlw

dlw

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 96 posts
  • LocationAmboy, WA
  • Current Device(s):xt926

Posted 17 April 2015 - 12:25 PM   Best Answer

All better now... Thanks, again.


  • johnthehillbilly, RikRong and zekemo like this




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users