Jump to content


Photo

Possible Hard brick Xt926

Bricked Hardbricked

  • Please log in to reply
40 replies to this topic

#1 Costa54

Costa54

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 09 May 2015 - 06:22 PM

So my phone says home screen stopped responding or something similar to that. I am able to get the phone charged and up booted up to the Motorola "M"  spashscreen but I cant go ay further and I can not use rsd to flash any img files and fast bood stays on "waiting for Device"



#2 spainter

spainter

    Droid Oracle

  • Moderator
  • 3,339 posts
  • LocationUtah
  • Current Device(s):Pixel 2 XL, Nexus 6, Moto X Pure Edition, 2013 Moto X DE, Droid Razr Maxx HD, 2013 Nexus 7 LTE, LG G Pad X 8.3

Posted 09 May 2015 - 06:55 PM

So my phone says home screen stopped responding or something similar to that. I am able to get the phone charged and up booted up to the Motorola "M"  spashscreen but I cant go ay further and I can not use rsd to flash any img files and fast bood stays on "waiting for Device"

House of Moto can bring you out of this. 

Please Login or Register to see this Hidden Content

Read all instructions then read them again. When you read through the posts you will see others that have had the problem and fixed it.


  • RikRong likes this

#3 Costa54

Costa54

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 10 May 2015 - 04:27 PM

Alright I will try this, have been looking for weeks now and have had no luck, thanks ill will give this a shot hopefully it works



#4 Costa54

Costa54

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 12 May 2015 - 05:59 PM

no luck with HouseOfMoto it keeps saying "failed to flash partition"



#5 spainter

spainter

    Droid Oracle

  • Moderator
  • 3,339 posts
  • LocationUtah
  • Current Device(s):Pixel 2 XL, Nexus 6, Moto X Pure Edition, 2013 Moto X DE, Droid Razr Maxx HD, 2013 Nexus 7 LTE, LG G Pad X 8.3

Posted 12 May 2015 - 06:50 PM

no luck with HouseOfMoto it keeps saying "failed to flash partition"

What file was you trying to flash.  Also House of moto will create a log file read in the instructions how to grab it and cut and paste it to a post here so we can see what is going on.



#6 RikRong

RikRong

    Cap'n Slow

  • Superuser
  • 2,116 posts
  • Twitter:@rlongjr80
  • LocationSoCal
  • Current Device(s):Moto X Pure 2015 / N7 2013 / RazrM

Posted 13 May 2015 - 02:39 AM

I did get your PM, but I'd rather answer in a public forum so other people can see the answer.

Basically, you need to figure out what firmware your phone originally was on. You can't keep flashing random stuff and hope it will work.

R. Long: Nexus 5 on Carbon / Slimmed N7 2013 / RazrM stock KK

 


#7 Costa54

Costa54

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 13 May 2015 - 05:07 PM

I did get your PM, but I'd rather answer in a public forum so other people can see the answer.

Basically, you need to figure out what firmware your phone originally was on. You can't keep flashing random stuff and hope it will work.

i don't remember what firmware i was on as i updated unofficially through one of SamuriHL's utility's because i was rooted and not able to accept the ota update



#8 Costa54

Costa54

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 13 May 2015 - 05:16 PM

What file was you trying to flash.  Also House of moto will create a log file read in the instructions how to grab it and cut and paste it to a post here so we can see what is going on.

would you wanna see the log from when i ran the HouseOfMoto.jar?



#9 spainter

spainter

    Droid Oracle

  • Moderator
  • 3,339 posts
  • LocationUtah
  • Current Device(s):Pixel 2 XL, Nexus 6, Moto X Pure Edition, 2013 Moto X DE, Droid Razr Maxx HD, 2013 Nexus 7 LTE, LG G Pad X 8.3

Posted 13 May 2015 - 05:23 PM

would you wanna see the log from when i ran the HouseOfMoto.jar?

yes



#10 Costa54

Costa54

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 13 May 2015 - 05:25 PM

yes

Custom recovery not found.
Using factory image: VZW_XT926_4.4.2-KDA20.62-15.1_1FF.xml.zip
Extracting: gpt.bin
...CRC32 checksum: 1905572778
Extracting: sbl3.mbn
...CRC32 checksum: 3659908926
Extracting: logo.bin
...CRC32 checksum: 321084888
Extracting: sbl2.mbn
...CRC32 checksum: 3090468626
Extracting: emmc_appsboot.mbn
...CRC32 checksum: 90899438
Extracting: fsg.mbn
...CRC32 checksum: 1133177070
Extracting: sbl1.mbn
...CRC32 checksum: 192526102
Extracting: system.img
...CRC32 checksum: 1766757038
Extracting: rpm.mbn
...CRC32 checksum: 2091525295
Extracting: NON-HLOS.bin
...CRC32 checksum: 3098529230
Extracting: tz.mbn
...CRC32 checksum: 622631404
Extracting: recovery.img
...CRC32 checksum: 1159195623
Extracting: boot.img
...CRC32 checksum: 1240879109
Extracting: VZW_XT926_4.4.2-KDA20.62-15.1_1FF.xml
...CRC32 checksum: 2272597960
Found VZW_XT926_4.4.2-KDA20.62-15.1_1FF.xml
Writing script: C:\HouseOfMoto\MOTO\flashme.bat


#11 spainter

spainter

    Droid Oracle

  • Moderator
  • 3,339 posts
  • LocationUtah
  • Current Device(s):Pixel 2 XL, Nexus 6, Moto X Pure Edition, 2013 Moto X DE, Droid Razr Maxx HD, 2013 Nexus 7 LTE, LG G Pad X 8.3

Posted 13 May 2015 - 05:41 PM

Ok everything looks like it is good there.  First you said you couldn't get rsdlite to find the drive.  That would either be usb, moto driver, or cable.  Make sure the usb port is a 2.0 not 3.0 and the cable is a motorola cable reload the drivers.

Please Login or Register to see this Hidden Content

unzip this to a folder on your hard drive.  put your phone in fastboot mode and connect the cable. Go to the folder you unziped the snapdragon support file and open a command window.  Switch to the windows folder and type fastboot devices and hit enter.  This should bring a response back listing your devices serial number under devices. That will tell us if fastboot is working properly as well as the drivers.



#12 spainter

spainter

    Droid Oracle

  • Moderator
  • 3,339 posts
  • LocationUtah
  • Current Device(s):Pixel 2 XL, Nexus 6, Moto X Pure Edition, 2013 Moto X DE, Droid Razr Maxx HD, 2013 Nexus 7 LTE, LG G Pad X 8.3

Posted 13 May 2015 - 05:50 PM

If it does show your devices serial number type in fastboot getvar all    cut and past that to a post here that will tell us what version your phone is running and also give a look for errors.



#13 Costa54

Costa54

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 13 May 2015 - 05:52 PM

Ok everything looks like it is good there.  First you said you couldn't get rsdlite to find the drive.  That would either be usb, moto driver, or cable.  Make sure the usb port is a 2.0 not 3.0 and the cable is a motorola cable reload the drivers.

Please Login or Register to see this Hidden Content

unzip this to a folder on your hard drive.  put your phone in fastboot mode and connect the cable. Go to the folder you unziped the snapdragon support file and open a command window.  Switch to the windows folder and type fastboot devices and hit enter.  This should bring a response back listing your devices serial number under devices. That will tell us if fastboot is working properly as well as the drivers.

C:\Users\Adrian\Desktop\SNAPDRAGON_FXZ_SUPPORT (1)\Windows>fastboot devices
TA64803OQP      fastboot
 
C:\Users\Adrian\Desktop\SNAPDRAGON_FXZ_SUPPORT (1)\Windows>fastboot getvar all
version-bootloader: 109B(*)
product: vanquish
secure: yes
mid: 0056
version: 0.5
serialno: TA64803OQP
qe: qe 1/1
unlocked: yes
iswarrantyvoid: yes
max-download-size: 31457280
emmc-size: 16GB
reason: Boot menu selected
revision-hardware: 0x8300
cpu: MSM8960 CS
uid: D564D90102000200000000000000
cid: 0x02
all:
finished. total time: 0.024s
 
C:\Users\Adrian\Desktop\SNAPDRAGON_FXZ_SUPPORT (1)\Windows>


#14 spainter

spainter

    Droid Oracle

  • Moderator
  • 3,339 posts
  • LocationUtah
  • Current Device(s):Pixel 2 XL, Nexus 6, Moto X Pure Edition, 2013 Moto X DE, Droid Razr Maxx HD, 2013 Nexus 7 LTE, LG G Pad X 8.3

Posted 13 May 2015 - 05:52 PM

it should look something like this

moto_fastboot\Windows>fastboot getvar all
(bootloader) version-bootloader: 30B7
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) cpu: MSM8960 Pro CS
(bootloader) ram: 2048MB Samsung S4 SDRAM DIE=4Gb
(bootloader) emmc: 32GB Sandisk REV=06 PRV=07 TYPE=17
(bootloader) product: ghost
(bootloader) revision-hardware: 0x8300
(bootloader) radio: 0x2
(bootloader) secure: yes
(bootloader) mid: 026b
 



#15 Costa54

Costa54

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 13 May 2015 - 05:57 PM

it should look something like this

moto_fastboot\Windows>fastboot getvar all
(bootloader) version-bootloader: 30B7
(bootloader) version: 0.5
(bootloader) cpu: MSM8960 Pro CS
(bootloader) ram: 2048MB Samsung S4 SDRAM DIE=4Gb
(bootloader) emmc: 32GB Sandisk REV=06 PRV=07 TYPE=17
(bootloader) product: ghost
(bootloader) revision-hardware: 0x8300
(bootloader) radio: 0x2
(bootloader) secure: yes
(bootloader) mid: 026b
 

is what i posted correct or did i do something wrong?



#16 spainter

spainter

    Droid Oracle

  • Moderator
  • 3,339 posts
  • LocationUtah
  • Current Device(s):Pixel 2 XL, Nexus 6, Moto X Pure Edition, 2013 Moto X DE, Droid Razr Maxx HD, 2013 Nexus 7 LTE, LG G Pad X 8.3

Posted 13 May 2015 - 05:58 PM

everything looks to be working ok there too.

you did everything right.



#17 spainter

spainter

    Droid Oracle

  • Moderator
  • 3,339 posts
  • LocationUtah
  • Current Device(s):Pixel 2 XL, Nexus 6, Moto X Pure Edition, 2013 Moto X DE, Droid Razr Maxx HD, 2013 Nexus 7 LTE, LG G Pad X 8.3

Posted 13 May 2015 - 06:01 PM

while it is still in that state go ahead and try to use house of moto again and run the flashme.bat file with out unhooking  the phone.



#18 Costa54

Costa54

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 13 May 2015 - 06:06 PM

while it is still in that state go ahead and try to use house of moto again and run the flashme.bat file with out unhooking  the phone.

no luck



#19 spainter

spainter

    Droid Oracle

  • Moderator
  • 3,339 posts
  • LocationUtah
  • Current Device(s):Pixel 2 XL, Nexus 6, Moto X Pure Edition, 2013 Moto X DE, Droid Razr Maxx HD, 2013 Nexus 7 LTE, LG G Pad X 8.3

Posted 13 May 2015 - 06:13 PM

what happend when you ran the flashme.bat file?



#20 Costa54

Costa54

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 27 posts

Posted 13 May 2015 - 06:16 PM

what happend when you ran the flashme.bat file?

Flash GPT partition? [y/n]: y
(bootloader) Variable not supported!
target max-download-size: 30MB
sending 'partition' (32 KB)...
OKAY [  0.021s]
writing 'partition'...
(bootloader) This may take a few seconds, if
(bootloader) different partition table is be
(bootloader) flashed since we need to backup
(bootloader) and restore a few partitions
(bootloader) Failed to program partition tab
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.348s
(bootloader) Variable not supported!
target max-download-size: 30MB
sending 'sbl1' (101 KB)...
OKAY [  0.027s]
writing 'sbl1'...
(bootloader) Failed to erase partition
(bootloader) Failed to flash partition sbl1
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.170s
(bootloader) Variable not supported!
target max-download-size: 30MB
sending 'sbl2' (127 KB)...
OKAY [  0.026s]
writing 'sbl2'...
(bootloader) Failed to erase partition
(bootloader) Failed to flash partition sbl2
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.182s
(bootloader) Variable not supported!
target max-download-size: 30MB
sending 'sbl3' (512 KB)...
OKAY [  0.060s]
writing 'sbl3'...
(bootloader) Failed to erase partition
(bootloader) Failed to flash partition sbl3
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.364s
(bootloader) Variable not supported!
target max-download-size: 30MB
sending 'rpm' (140 KB)...
OKAY [  0.029s]
writing 'rpm'...
(bootloader) Failed to erase partition
(bootloader) Failed to flash partition rpm
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.321s
Flash TZ partition? [y/n]:





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users