Jump to content


Photo

[Cdma Razr][Gingerbread] [Rom] Eclipse Razr V1.3 (2/25/12)


  • Please log in to reply
1746 replies to this topic

#1741 turn8

turn8

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 15 June 2012 - 03:59 AM

Lte radio is fine my data drops when I keep it on 3g.. I have to turn 4g on then off again or wait 2-5 minutes to get it back. I have noticed it never happens if I have 4g on or if I'm connected to a wifi network. I also know the issue is not with this rom. It didn't start until the 181 update. Next time it does it I'll take a screen shot.
I keep 4g off unless I'm downloading or streaming hulu / netflix to conserve battery..
Sent from my DROID RAZR maxx using Tapatalk 2


i have the same problem, happens with 4g and 3g, but i have been running this rom for a month or so and only have problems now.. could it need a prl update? is there any solution to do this?

#1742 thisismalhotra

thisismalhotra

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 205 posts

Posted 15 June 2012 - 04:03 AM

Try the restore connectivity app by motorola from Play Store
  • turn8 likes this

#1743 turn8

turn8

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 15 June 2012 - 04:22 AM

thanks for the quick reply, ironicly enough when i tried to launch the play store i am getting no connection!!

#1744 thisismalhotra

thisismalhotra

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 205 posts

Posted 15 June 2012 - 04:26 AM

thanks for the quick reply, ironicly enough when i tried to launch the play store i am getting no connection!!


Go to airplane mode than come back out and see if you get data back

#1745 turn8

turn8

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 15 June 2012 - 05:42 AM

Go to airplane mode than come back out and see if you get data back


that is a quick fix but the problem always comes back.
i have uninstalled all my unused apps on the phone so hopefully this does not happen again

it looks like that connectivity app has done the trick... thanks so much!!

#1746 amerc87

amerc87

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 22 July 2012 - 07:40 PM

I still can't get wifi tether to work. i tried the SQ Lite hack but just keep getting an "update failed - error code 14: unable to open database file" when trying to change #79 entitlement check to "0". Also i only have Original Verizon Hot spot option. The Eclipse wifi option doesn't exist for e unless im not looking for it in the right location. I just have "WIRELESS AND NETWORKS" which TETHERING AND MOBILE HOTSPOT" is located then below that section is "ECLIPSE SETTINGS" but only has one option for "LAUNCHER". What am i doing wrong.

#1747 The Persuader

The Persuader

    Droid Elite

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 2,009 posts
  • LocationMaine
  • Current Device(s):Razr Maxx

Posted 25 December 2012 - 03:20 PM

Notice this is Gingerbread...currently on ICS...Razr Maxx...not the HD...

Can I flash this ROM onto one of my Slots on Safestrap?

Currently on Eclipse 1.1...

Its Bubba

Its Bubba...."Stubborn In Your Bones"





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users


    Facebook (1)