Jump to content


Photo

Get Unstuck From Ics(But Not Back To Gb)! [6.14.84/85, 6.16.203/204/206]


  • Please log in to reply
429 replies to this topic

#281 rune

rune

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 1 posts

Posted 24 May 2012 - 09:07 AM

I found out a way to charge without the factory cable a couple of days ago, while fooling around with my bricked RAZR MAXX. I know it's a little late for you now but, as a future reference. As long as your battery has enough charge to at least boot into AP Fastboot mode, then all you would have to do to get it charging, is plug it to a wall outlet with the cable that came with your phone, then from the AP Fastboot menu select boot with BP tools. Your RAZR will then reboot and start the charging process. It worked for mine, and I also saw another users post saying he figured it out too, and it worked for him. If there's a will, there's a way! :-) It's nice to have the factory cable, just to have it but, a lot of people just can't afford to spend the cash nowadays. Especially with a cash strapped economy.

dude it didn't worked for me, but i'll keep trying!

#282 DarkOverDroid

DarkOverDroid

    DROIDOSAPIEN

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 posts
  • Twitter:@DarkOverDroid
  • Google+:DarkOverDroid@gmail.com
  • LocationMobile, Al
  • Current Device(s):DROID RAZR MAXX HD, DROID RAZR MAXX, iPhone 4, Galaxy Tab 2 10.1 (WiFi) 7" Acer Iconia Tab A-100 (Wifi)

Posted 24 May 2012 - 09:23 AM

dude it didn't worked for me, but i'll keep trying!

Good luck. I still have my brick. When I get home, I'll double check the steps to make sure they are correct, I could have misinformed you on the correct process I used. Not having the phone in front of me to make sure sucks. It did work for me though, I promise. Like I said though, when I get home I'll double check the way I did it, just to make sure.
Posted Image

#283 ralphie0108

ralphie0108

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 64 posts
  • LocationTampa, FL

Posted 24 May 2012 - 09:31 AM

Anyone tried to run DT's script on the .206 leak? Been thinking about it and I don't think it will break anything after looking at the scripting.


+1

#284 OlDirtyGrizzly

OlDirtyGrizzly

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 143 posts
  • LocationNewburgh, NY

Posted 24 May 2012 - 10:18 AM

I CAME HERE TO PROCLAIM SUCCESS!!! Way better than the .84 leak in my eyes! I was a good little dirty grizzly and followed instructions and im good. Can i get some honey now?

#285 tmillszero1

tmillszero1

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 24 May 2012 - 10:19 AM

So far so good. really liking .206. Only thing I will complain about is that verizon seemed to have locked down the entitlement check for the wi-fi. It worked the 1st night I had 206, but not any more. Oh well. more than one way to skin a cat....

#286 jimyv

jimyv

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 248 posts

Posted 24 May 2012 - 10:25 AM

@ matt remember that some of these leaks would flash over themselves right? Lol how i lost root on204. But anyway when i try 206 flash over its failing cause it sees bspatch detected..hope its not cause a problem pushing ota?
Sharing da buzz on my crackflashed rzr jimyv

#287 SilentViper

SilentViper

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 24 May 2012 - 10:48 AM

Hey matt, something that i find strange happened. one of my razrs that was on 181, kept failing the 206 update after updating preinstall files with status 0 error in /tmp/sideload/package.zip but would refuse to boot and fastboot version was 74 so it basically updated a whole bunch of stuff that i am pretty sure to be undowngradeable. I used your utility multiple times to restore 181 and it successfully booted 181. Did i just acheive a downgrade?

#288 OlDirtyGrizzly

OlDirtyGrizzly

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 143 posts
  • LocationNewburgh, NY

Posted 24 May 2012 - 11:01 AM

just a update. all my apps that sucked on the .84 run great on the .206 version. great job devs!!!!!!

#289 MartyChubbs

MartyChubbs

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 211 posts
  • LocationThe Ghetto, Minnesota

Posted 24 May 2012 - 11:05 AM

nah, i have a Samsung Galaxy S2 Epic 4G Touch with the ICS leak FE10 and flash player video on that phone works fine

Please Login or Register to see this Hidden Content

also according to adobe, Flash player 11.1 supports Ice Cream sandwitch

Please Login or Register to see this Hidden Content

i use the stock browser, Opera Mobile Browser, Dolphin Browser HD, Firefox Beta for trying to view the flash videos and no, the videos that i watch are not available on Youtube


Thanks for the lesson! BTW, I haven't had any problems with flash on ICS, I use firefox beta, chrome and dolphin...

Another note:

After you boot into 206 initially, power off, then boot into AP mode, and flash the .85 boot img with matts little utility. After that flashes, you should still be in AP mode. Just simply hit the power to shutoff. from there hit the three bottons again and boot with BP Tools. It will appear to boot into 206 normally. from there you can run the ICS root from matts utility. some people say boot into BP tools each time the tool requires a reboot. I didn't and my root worked. After the tool is done and the phone reboots 3 times, you should be rooted. then power off, go back into AP again, and flash the 206 boot img with the little utility. from there you should be set.


That should be in the op for the ones like me who had to figure it out on my own....
I (aka Mr. Chubbs aka Marty "The Wad" Chubbs aka Knot Mehreelname ) accept no liability for the content of this post. I basically made it all up as I was typing...

#290 mattlgroff

mattlgroff

    The Dark Knight

  • Developer
  • 2,298 posts

Posted 24 May 2012 - 11:06 AM

Hey matt, something that i find strange happened. one of my razrs that was on 181, kept failing the 206 update after updating preinstall files with status 0 error in /tmp/sideload/package.zip but would refuse to boot and fastboot version was 74 so it basically updated a whole bunch of stuff that i am pretty sure to be undowngradeable. I used your utility multiple times to restore 181 and it successfully booted 181. Did i just acheive a downgrade?

After preinstall are the files that are undowngradeable. If you still want to flash 206 you should fix your preinstall.img with 181 fastboot files

@ matt remember that some of these leaks would flash over themselves right? Lol how i lost root on204. But anyway when i try 206 flash over its failing cause it sees bspatch detected..hope its not cause a problem pushing ota?

You shouldn't be installing the leaks over themselves...this isn't a good idea and no one has said to do so.

Please do not Personal Message me for help or troubleshooting. They will be ignored. Post in threads or start one in Q&A sections.

If you feel the need to donate to me, click here.


#291 SilentViper

SilentViper

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 5 posts

Posted 24 May 2012 - 11:07 AM

After preinstall are the files that are undowngradeable. If you still want to flash 206 you should fix your preinstall.img with 181 fastboot files


Thanks i wondered. Im in the middle trying to flash 206 again

#292 dcorbett1972

dcorbett1972

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 12 posts

Posted 24 May 2012 - 12:05 PM

Here is what I see when I try to run option 1 on the Matt's Utility 1.6

[*] Simple Razr Restore
[*] Windows Version
[*] Created by mattlgroff (with help from dhacker29!)
[*] Follow us @mattlgroff @dhacker29 or on DroidRZR.com
[*]
[*] Before continuing, ensure your Razr is in the
[*] "AP Fastboot" mode and connected via USB.
[*] (Press both volume buttons when it boots the the triangle,
[*] choose wipe cache, and then reboot.)
[*]--- Also press the keys after the screen flashes back on when asked---
[*] IF YOUR PHONE SAYS STATUS 1 UNLOCKED EXIT NOW AND EMAIL ME
[*] YOU HAVE AN UNLOCKED BOOTLOADER! ! ! ! !
[*] mattlgroff@gmail.com RUNNING THIS WILL LOCK YOUR BOOTLOADER!
[*]
[*] Press enter to restore your phone to 6.12.181...
Press any key to continue . . .
sending 'mbm' (512 KB)... OKAY [ 0.047s]
writing 'mbm'... OKAY [ 0.638s]
rebooting into bootloader... OKAY [ 0.249s]
Press any key AFTER the screen comes back on
Press any key to continue . . .
sending 'mbmloader' (42 KB)... OKAY [ 0.016s]
writing 'mbmloader'... OKAY [ 0.389s]
sending 'mbm' (512 KB)... OKAY [ 0.218s]
writing 'mbm'... OKAY [ 0.560s]
rebooting into bootloader... OKAY [ 0.264s]
Press any key AFTER the screen comes back on
Press any key to continue . . .
erasing 'userdata'... OKAY [ 0.405s]
erasing 'cache'... OKAY [ 0.047s]
sending 'cdt.bin' (16 KB)... OKAY [ 0.000s]
writing 'cdt.bin'... INFOPreflash validation failure
FAILED (remote: )
sending 'devtree' (512 KB)... OKAY [ 0.312s]
writing 'devtree'... INFOPreflash validation failure
FAILED (remote: )
error: cannot load 'files\logo.bin'

load_file: could not allocate 670826496 bytes
error: cannot load 'files\system.img'

sending 'boot' (8192 KB)... OKAY [ 0.810s]
writing 'boot'... INFOPreflash validation failure
FAILED (remote: )
sending 'recovery' (9216 KB)... OKAY [ 1.028s]
writing 'recovery'... INFOPreflash validation failure
FAILED (remote: )
sending 'ebr' (16 KB)... OKAY [ 0.249s]
writing 'ebr'... OKAY [ 0.498s]
sending 'mbr' (16 KB)... OKAY [ 0.249s]
writing 'mbr'... OKAY [ 0.421s]
error: cannot load 'files\cdrom'

load_file: could not allocate 637534208 bytes
error: cannot load 'files\preinstall.img'

load_file: could not allocate 1397489664 bytes
error: cannot load 'files\grfs.img'

sending 'radio' (21848 KB)... OKAY [ 2.025s]
writing 'radio'... OKAY [ 1.744s]
erasing 'userdata'... OKAY [ 0.950s]
erasing 'cache'... OKAY [ 0.031s]
sending 'radio' (21848 KB)... OKAY [ 2.056s]
writing 'radio'... OKAY [ 0.826s]
sending 'radio' (21848 KB)... OKAY [ 2.321s]
writing 'radio'... OKAY [ 2.523s]
rebooting...

Please make a selection or hit ENTER to return:


Any ideas?

#293 jimyv

jimyv

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 248 posts

Posted 24 May 2012 - 12:13 PM

Here is what I see when I try to run option 1 on the Matt's Utility 1.6

[*] Simple Razr Restore
[*] Windows Version
[*] Created by mattlgroff (with help from dhacker29!)
[*] Follow us @mattlgroff @dhacker29 or on DroidRZR.com
[*]
[*] Before continuing, ensure your Razr is in the
[*] "AP Fastboot" mode and connected via USB.
[*] (Press both volume buttons when it boots the the triangle,
[*] choose wipe cache, and then reboot.)
[*]--- Also press the keys after the screen flashes back on when asked---
[*] IF YOUR PHONE SAYS STATUS 1 UNLOCKED EXIT NOW AND EMAIL ME
[*] YOU HAVE AN UNLOCKED BOOTLOADER! ! ! ! !
[*] mattlgroff@gmail.com RUNNING THIS WILL LOCK YOUR BOOTLOADER!
[*]
[*] Press enter to restore your phone to 6.12.181...
Press any key to continue . . .
sending 'mbm' (512 KB)... OKAY [ 0.047s]
writing 'mbm'... OKAY [ 0.638s]
rebooting into bootloader... OKAY [ 0.249s]
Press any key AFTER the screen comes back on
Press any key to continue . . .
sending 'mbmloader' (42 KB)... OKAY [ 0.016s]
writing 'mbmloader'... OKAY [ 0.389s]
sending 'mbm' (512 KB)... OKAY [ 0.218s]
writing 'mbm'... OKAY [ 0.560s]
rebooting into bootloader... OKAY [ 0.264s]
Press any key AFTER the screen comes back on
Press any key to continue . . .
erasing 'userdata'... OKAY [ 0.405s]
erasing 'cache'... OKAY [ 0.047s]
sending 'cdt.bin' (16 KB)... OKAY [ 0.000s]
writing 'cdt.bin'... INFOPreflash validation failure
FAILED (remote: )
sending 'devtree' (512 KB)... OKAY [ 0.312s]
writing 'devtree'... INFOPreflash validation failure
FAILED (remote: )
error: cannot load 'files\logo.bin'

load_file: could not allocate 670826496 bytes
error: cannot load 'files\system.img'

sending 'boot' (8192 KB)... OKAY [ 0.810s]
writing 'boot'... INFOPreflash validation failure
FAILED (remote: )
sending 'recovery' (9216 KB)... OKAY [ 1.028s]
writing 'recovery'... INFOPreflash validation failure
FAILED (remote: )
sending 'ebr' (16 KB)... OKAY [ 0.249s]
writing 'ebr'... OKAY [ 0.498s]
sending 'mbr' (16 KB)... OKAY [ 0.249s]
writing 'mbr'... OKAY [ 0.421s]
error: cannot load 'files\cdrom'

load_file: could not allocate 637534208 bytes
error: cannot load 'files\preinstall.img'

load_file: could not allocate 1397489664 bytes
error: cannot load 'files\grfs.img'

sending 'radio' (21848 KB)... OKAY [ 2.025s]
writing 'radio'... OKAY [ 1.744s]
erasing 'userdata'... OKAY [ 0.950s]
erasing 'cache'... OKAY [ 0.031s]
sending 'radio' (21848 KB)... OKAY [ 2.056s]
writing 'radio'... OKAY [ 0.826s]
sending 'radio' (21848 KB)... OKAY [ 2.321s]
writing 'radio'... OKAY [ 2.523s]
rebooting...

Please make a selection or hit ENTER to return:

Any ideas? If eur doing what this thread Is trying to d

normal .complete procedure it works
Sharing da buzz on my crackflashed rzr jimyv

#294 dcorbett1972

dcorbett1972

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 12 posts

Posted 24 May 2012 - 12:45 PM

normal .complete procedure it works


But when it gets done, it boots into a fresh install of .84 without me going into recovery and flashing anything. This isn't my first rodeo in roms and root...I guess I must be missing something. Been around with this stuff since the original Moto Droid and MANY in between. This one is just wearing me out.

#295 beeryooper

beeryooper

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 185 posts
  • LocationWisconsin

Posted 24 May 2012 - 12:48 PM

That should be in the op for the ones like me who had to figure it out on my own....

Yeah that one took a few minutes of head scratching before the light bulb came on.

#296 beeryooper

beeryooper

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 185 posts
  • LocationWisconsin

Posted 24 May 2012 - 12:53 PM

But when it gets done, it boots into a fresh install of .84 without me going into recovery and flashing anything. This isn't my first rodeo in roms and root...I guess I must be missing something. Been around with this stuff since the original Moto Droid and MANY in between. This one is just wearing me out.

You shouldn't let it completely reboot after RSD'ing 181 with matt's utility. After matt's utility is done restoring 181 files, immediately (or power off and reboot into AP fastboot mode) flash the 206 boot img with the other utility matt wrote, then restart phone and boot into moto recover to flash the 206 zip file on your sdcard.

#297 jimyv

jimyv

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 248 posts

Posted 24 May 2012 - 01:51 PM

You shouldn't let it completely reboot after RSD'ing 181 with matt's utility. After matt's utility is done restoring 181 files, immediately (or power off and reboot into AP fastboot mode) flash the 206 boot img with the other utility matt wrote, then restart phone and boot into moto recover to flash the 206 zip file on your sdcard.

doesn't sound like its been unzipped completely. Or like bro. Said not getting the reboot correct.
Sharing da buzz on my crackflashed rzr jimyv

#298 stiwrx

stiwrx

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 24 May 2012 - 02:17 PM

system cannot find path specified: i tried a hundred times boot 206 will not flash hate motorola for this im going back to og droid

#299 jimyv

jimyv

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 248 posts

Posted 24 May 2012 - 02:34 PM

system cannot find path specified: i tried a hundred times boot 206 will not flash hate motorola for this im going back to og droid. Dude...slow down and try one more time if your not new then you ll get it.

follow it exactly it do work..and if you are the 1% this is the place to get assistance.... Batman! Lol
Sharing da buzz on my crackflashed rzr jimyv

#300 TwoBuells

TwoBuells

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 153 posts

Posted 24 May 2012 - 04:03 PM

worked great!

was on 84 now rockin' 206 with root!

thanks Matt and all the other Dev's
Better to be a Racer for a moment, Than a Spectator for a lifetime.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users