Jump to content


Photo
- - - - -

I desperately need help/advice....

razr maxx hd android root troubleshooting

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 candrade

candrade

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 26 March 2014 - 09:28 PM

Ok, I'm probably completely screwed but I need to ask for help regardless....

 

I have a Razr Maxx HD. It has been rooted for about a year. I manage to keep the root active with OTA Rootkeeper through the updates, fairly simple. I've been on 4.1.2 for a couple of months now with no problem.

 

A couple of days ago my phone randomly decided to go to complete and utter hell. I randomly got spammed with a bunch of "Unfortunatley (enter name of app or process here) has stopped" apps i wasnt even using. This basically rendered my phone useless!!

 

Now I desperately tried to fix it but to no avail. I tried to clear cache, i tried to factory reset, nothing! The phone simply won't do it. And my dumbass when i installed the root i never saved a backup rom...I backed up all information with Titatnium but I don't have a flashed back up rom :(

 

I did a hard reset and I'm in the BP tools section of Safestrap. The problem, which is prob causing the phone to act stupid, is that the /data is more than likely screwed big time. It shows 0MB and it absolutely cannot be mounted. I try to do a Factory Reset from the BP tools but I always get "E:failed to mount /data (device or reource busy)" in the DOS.

I'm positive thats what killing my phone. I think somehow my /data folder got completely corrupted.

 

Can I repair it? I mean I can't even access my phone folders on PC cause it simply won't show up. I actually have the /data folders contents available but my attempts to put it on a micro sd card and try to copy it to the internal storage via BP tools has been fruitless. primarily because of the "E:failed to mount /data (device or reource busy)" crap i've been getting. IS their anyway i can fix that /data folder?? or am I better of throwing it in a lake and just filing a insurance claim...



#2 livinginkaos

livinginkaos

    I don't know what I'm doing anymore.....

  • Administrator
  • 15,038 posts
  • Google+:Hangouts - livinginkaos@gmail.com
  • LocationOregon
  • Current Device(s):Samsung S8+ / Pixel XL 128gb / iPhone 7+ 256gb / iPad Pro 12.9" / Samsung Chromrbook Plus / Pixel C / Nexus 6p 128gb / Nexus 6 / Nexus 6 on Fi / Nexus 9 / Moto 360^2 / Nvidia Shield TV Pro / Nvidia Shield Tablet / HTC EVODesign on FreedomPop / Chromecast / Surface Pro 3 i7 / Samsung Tab Pro 12.2 / Lenovo Win8 Tab / Eee Slate / '13 Nexus 7

Posted 27 March 2014 - 02:41 AM

I would start by going back to full stock with the latest fxz.

Sent from my Unlocked Moto G


b2wvCBn.png

Sig by livinginkaos
Samsung S8+ / Pixel XL 128gb / iPhone 7+ 256gb / iPad Pro 12.9" / Samsung Chromrbook Plus / Pixel C / Nexus 6p 128gb / Nexus 6 / Nexus 6 on Fi / Nexus 9 / Moto 360^2 / Nvidia Shield TV Pro / Nvidia Shield Tablet / HTC EVODesign on FreedomPop / Chromecast / Surface Pro 3 i7 / Samsung Tab Pro 12.2 / Lenovo Win8 Tab / Eee Slate / '13 Nexus 7


#3 candrade

candrade

    n00b

  • Members
  • Pip
  • 2 posts

Posted 27 March 2014 - 09:31 AM

Thank you so much for the reply. I totally forgot about the Droid Razr Utility...could've save me alot of headaches.

I wiped everything and downgraded back to ICS 4.0.4 and it actually seems to be running stable. I have no idea what caused my initial problem nor do i want to go through that ordeal to find out.

 

Thank you so much! I should've posted here much earlier...







Also tagged with one or more of these keywords: razr, maxx, hd, android, root, troubleshooting

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users