Jump to content


Photo

in need of help badly

XT926 encryption unsuccessful locked failed update

  • Please log in to reply
54 replies to this topic

#41 cmh714

cmh714

    Tech Service & Beyond

  • Smod
  • 3,272 posts
  • LocationSoCal
  • Current Device(s):Nexus 6

Posted 04 July 2014 - 05:29 PM

yes xp should be fine



#42 johnthehillbilly

johnthehillbilly

    Gear jammin' S-Mod

  • Smod
  • 6,470 posts
  • Twitter:@johnhillbilly
  • Google+:http://goo.gl/ColUJ .. johnthehillbilly@gmail.com
  • LocationSomewhere between here, and there...
  • Current Device(s):unlocked RAZR HD (xt926)... RAZR (xt912)

Posted 04 July 2014 - 05:29 PM

It should work on XP........ I haven't tested the latest "tools" on XP...... But I've had no real issues with previous ones......:)
  • cmh714 likes this

Feeding my android addiction......... one phone at a time.....

jhf.png

If you are feeling generous and would like to buy me a drink.... coffee :)


#43 inkcorey

inkcorey

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 31 posts
  • LocationPhilippines
  • Current Device(s):RAZR MAXX HD

Posted 04 July 2014 - 05:45 PM

i will test it now on windows xp

(currently installing moto drivers for xp)



#44 inkcorey

inkcorey

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 31 posts
  • LocationPhilippines
  • Current Device(s):RAZR MAXX HD

Posted 04 July 2014 - 06:02 PM

this is sad... still not working on windows xp :(

i dont know what to do...



#45 inkcorey

inkcorey

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 31 posts
  • LocationPhilippines
  • Current Device(s):RAZR MAXX HD

Posted 04 July 2014 - 06:06 PM

im just wondering if this is okay

 

rsd lite shows this

 

IMEI/ESN/MEID: N / A
Technology: CDMA 1X-EVDO
Software Version: 9.8.1Q-94
Flex Version: N / A
Bootloader Version: 109b
DRM Version: N/A

 

should i be worried in that N/A parts



#46 SamuriHL

SamuriHL

    Android Warrior

  • Smod
  • 34,570 posts
  • Current Device(s):Pixel XL

Posted 04 July 2014 - 06:40 PM

I see the issue and I'm stuck in the rain in a camper with no pc. Stop what you are doing and get the right fxz. Enough with the hom fastboot and any other nonsense. Use my rsd flasher with the proper fxz.

Sent from my XT1053 using Tapatalk


  • inkcorey likes this

5uWEQs7.jpg

 

Non potest esse nisi unus

 


#47 inkcorey

inkcorey

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 31 posts
  • LocationPhilippines
  • Current Device(s):RAZR MAXX HD

Posted 04 July 2014 - 07:10 PM

I see the issue and I'm stuck in the rain in a camper with no pc. Stop what you are doing and get the right fxz. Enough with the hom fastboot and any other nonsense. Use my rsd flasher with the proper fxz.

Sent from my XT1053 using Tapatalk

oh sorry about that..

my mistake, i was using the VZW_XT926_4.4.2-KDA20.62-10.1_CFC_1FF.xml file from your other thread... my bad

 

is it safe to download and use this fxz? 

Please Login or Register to see this Hidden Content

from

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

EDIT : currently downloading the FXZ


Edited by inkcorey, 04 July 2014 - 07:22 PM.


#48 SamuriHL

SamuriHL

    Android Warrior

  • Smod
  • 34,570 posts
  • Current Device(s):Pixel XL

Posted 04 July 2014 - 07:53 PM

Um no. You need to be using 4.4.2. Anything older will fail to flash. Your post above shows 9.18.94.

Sent from my XT1053 using Tapatalk


5uWEQs7.jpg

 

Non potest esse nisi unus

 


#49 inkcorey

inkcorey

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 31 posts
  • LocationPhilippines
  • Current Device(s):RAZR MAXX HD

Posted 04 July 2014 - 08:16 PM

Um no. You need to be using 4.4.2. Anything older will fail to flash. Your post above shows 9.18.94.

Sent from my XT1053 using Tapatalk

hmm now im kinda lost.. what fxz should i use?

coz im using VZW_XT926_4.4.2-KDA20.62-10.1_CFC_1FF.xml but it fails

#50 inkcorey

inkcorey

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 31 posts
  • LocationPhilippines
  • Current Device(s):RAZR MAXX HD

Posted 04 July 2014 - 08:28 PM

07/05/14 13:14:40  --------------------------------------------------------------------------------
07/05/14 13:14:40  New Log Started For Software Download.
07/05/14 13:14:40  The FlashLog key is turned off.
07/05/14 13:14:43  000093e0 Phone.cpp 531 0 ERROR Generic failure when sending command.
07/05/14 13:14:43  000093e0 Phone.cpp 1778 0 ERROR GetTechnology failed: ERROR.
07/05/14 13:14:43  000093e0 Phone.cpp 531 0 ERROR Generic failure when sending command.
07/05/14 13:14:43  000093e0 Phone.cpp 1778 0 ERROR GetTechnology failed: ERROR.
07/05/14 13:14:43  000093e0 Phone.cpp 531 0 ERROR Generic failure when sending command.
07/05/14 13:14:43  000093e0 Phone.cpp 1778 0 ERROR GetTechnology failed: ERROR.
07/05/14 13:14:43  000093e0 Phone.cpp 531 0 ERROR Generic failure when sending command.
07/05/14 13:14:43  000093e0 Phone.cpp 1847 0 ERROR GetSoftwareVersion failed: SendTC failed: ERROR.
07/05/14 13:14:43  000093e0 Phone.cpp 531 0 ERROR Generic failure when sending command.
07/05/14 13:14:43  000093e0 Phone.cpp 2005 0 ERROR GetSoftwareFlexVersion failed: ReadSeemElement failed: ERROR.
07/05/14 13:14:43  000093e0 Phone.cpp 531 0 ERROR Generic failure when sending command.
07/05/14 13:14:43  000093e0 Phone.cpp 1975 0 ERROR GetBootVerFlashMode failed: SendTC failed: ERROR.
07/05/14 13:14:43  000093e0 Phone.cpp 531 0 ERROR Generic failure when sending command.
07/05/14 13:14:43  000093e0 Phone.cpp 1894 0 ERROR GetDRMVersion failed: SendTC failed: ERROR.
07/05/14 13:14:43  Multi upgrade started for 1 phones
07/05/14 13:14:43  [Device ID: 0] 1/17 flash partition "gpt.bin"
07/05/14 13:14:43  ERROR: 1/17 flash partition "gpt.bin" -> Phone returned FAIL. - on device ID 0.
07/05/14 13:14:43  [Device ID: 0] 1/17 flash partition "gpt.bin" -> Phone returned FAIL.
07/05/14 13:14:43  ERROR: Failed flashing process. - on device ID 0.
07/05/14 13:14:44  Multi upgrade finished.


#51 SamuriHL

SamuriHL

    Android Warrior

  • Smod
  • 34,570 posts
  • Current Device(s):Pixel XL

Posted 05 July 2014 - 01:27 AM

Correct fxz. Serious pc/usb/cable/driver problem. And it's not windows 8.1 that's the problem. I develop on it. Fastboot won't help either. It's something on your machine.

Sent from my XT1053 using Tapatalk


5uWEQs7.jpg

 

Non potest esse nisi unus

 


#52 inkcorey

inkcorey

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 31 posts
  • LocationPhilippines
  • Current Device(s):RAZR MAXX HD

Posted 05 July 2014 - 03:45 AM

Correct fxz. Serious pc/usb/cable/driver problem. And it's not windows 8.1 that's the problem. I develop on it. Fastboot won't help either. It's something on your machine.

Sent from my XT1053 using Tapatalk

 
ive done fastboot, rsd, and hom, tested on 2 moto cables, drivers are up to date, tested on diff pcs, tested on xp and win8.1, ill test it on win7 later
used  VZW_XT926_4.4.2-KDA20.62-10.1_CFC_1FF.xml on them
im lost on what fxz to use... i really dont know..  or is my device totally useless now?
could you link me the correct fxz on my device?...


#53 SamuriHL

SamuriHL

    Android Warrior

  • Smod
  • 34,570 posts
  • Current Device(s):Pixel XL

Posted 05 July 2014 - 04:32 AM

That is the correct FXZ. Your machine is causing problems.

Sent from my GT-I9505G using Tapatalk


5uWEQs7.jpg

 

Non potest esse nisi unus

 


#54 livinginkaos

livinginkaos

    I don't know what I'm doing anymore.....

  • Administrator
  • 15,038 posts
  • Google+:Hangouts - livinginkaos@gmail.com
  • LocationOregon
  • Current Device(s):Samsung S8+ / Pixel XL 128gb / iPhone 7+ 256gb / iPad Pro 12.9" / Samsung Chromrbook Plus / Pixel C / Nexus 6p 128gb / Nexus 6 / Nexus 6 on Fi / Nexus 9 / Moto 360^2 / Nvidia Shield TV Pro / Nvidia Shield Tablet / HTC EVODesign on FreedomPop / Chromecast / Surface Pro 3 i7 / Samsung Tab Pro 12.2 / Lenovo Win8 Tab / Eee Slate / '13 Nexus 7

Posted 05 July 2014 - 05:46 AM

Could be a badly worn mUSB port on the phone. Does it have problems charging at all? Sent from my S-Offed One M8

b2wvCBn.png

Sig by livinginkaos
Samsung S8+ / Pixel XL 128gb / iPhone 7+ 256gb / iPad Pro 12.9" / Samsung Chromrbook Plus / Pixel C / Nexus 6p 128gb / Nexus 6 / Nexus 6 on Fi / Nexus 9 / Moto 360^2 / Nvidia Shield TV Pro / Nvidia Shield Tablet / HTC EVODesign on FreedomPop / Chromecast / Surface Pro 3 i7 / Samsung Tab Pro 12.2 / Lenovo Win8 Tab / Eee Slate / '13 Nexus 7


#55 inkcorey

inkcorey

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 31 posts
  • LocationPhilippines
  • Current Device(s):RAZR MAXX HD

Posted 05 July 2014 - 05:58 AM

Could be a badly worn mUSB port on the phone. Does it have problems charging at all? Sent from my S-Offed One M8

 

no known problems in charging the device sir. should i try it with jigs?







Also tagged with one or more of these keywords: XT926, encryption unsuccessful, locked, failed update

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users